Zloženie: kačica 12,5%, kačacia múčka 12,5%, kuracia múčka 12,5%, sladké zemiaky, hrach, zemiaky, kurací tuk (konzervovaný zmesou tokoferolov), vaječný výrobok, múčka z morských rýb, zemiaková bielkovina, pečená prepelica 1%, pečená kačica 1%, údená morka 1%, paradajkové výlisky, minerály, sušený čakankový koreň, paradajky, čučoriedky, maliny, extrakt z Yucca schidigera
Deklarované akostné znaky: proteín 32%, obsah tuku 18%, vláknina 4%, popol 8,8%, vlhkosť 10%, omega-6 mastné kyseliny 2,4%, omega-3 mastné kyseliny 0,4%
Doplnkové látky v kg: vitamín A 10.000IU, vitamín D 750IU, vitamín E 150IU; hydrát chelátu železa a aminokyselín 60mg, hydrát chelátu medi a aminokyselín 7mg, monohydrát síranu železnatého 60mg, pentahydrát síranu meďnatého 7mg, jodid draselný 1,5mg, hydrát chelátu mangánu a aminokyselín 14mg, oxid manganatý 14mg, síran mangánatý 14mg, hydrát chelátu zinku a aminokyseliny 75mg, síran zinočnatý 75mg, seleničitan sodný 0,3mg
Taste of the Wild Wetlands 5,6kg
Kompletné krmivo pre psov s čerstvou a pečenou kačicou, moriakom a jedinečným prepelicovým mäsom - kupa proteínov s nízkym obsahom tuku
V náročnom teréne mokradov to vlci s lovom nikdy nemali jednoduché. Operencom obývajúcim tieto nebezpečné oblasti ale krídla ani tak väčšinou nepomohla. Taste of the Wild Wetlands, to je balenie divokej hydiny nalovené práve pre vášho labužníka. Základom je predovšetkým kačica v čerstvom aj pečenom kabátu spoločne s údeným moriakom. Pečená prepelica robí toto krmivo ešte unikátnějším. Nízkotučná divoká hydina, veľa proteínov, nálož ovocia a zeleniny, a žiadne zbytočné obilniny. Omega-3 a-6 esenciálne kyseliny dodá morská ryba a zloženie je tak dokonale vyvážené.
CP013215
Skladom
27,52 €
20%
33,02 €
sklad. do 1ks
Dotaz k produktu
Dotaz k produktu
Máte otázku k tomuto produktu? Napíšte nám, radi Vašu otázku čo najskôr odpovieme.
Strážny pes
Sledovanie zmeny produktu
Budeme za Vás strážiť dostupnosť tohto produktu a jeho cenu. Akonáhle bude tento produkt opäť skladom, alebo sa zníži jeho cena, budeme Vás informovať e-mailom.