Jahňacie a diviak tvorí perfektnú kombináciu proteínov, bohatú na prirodzené živiny, s vysokým obsahom kvalitných a vysoko stráviteľných a využiteľných proteínov.
- Jahňacie je zdrojom stopových prvkov, najmä selénu, železa, zinku a vitamínov skupiny B a nenasýtených tukov.
- Mäso z diviaka je veľmi bohaté na proteíny a zároveň má nízky obsah tuku, preto prispieva k udržaniu perfektnej kondície a nezvyšuje hladinu krvného cholesterolu.
Zloženie: kančí mäsová múčka 30%, jahňacie z voľného chovu 25%, žltý hrach 20%, kurací tuk (chránené tokoferolami) 10%, kuracia pečeň 3%, jablká 3%, tapiokový škrob 3%, lososový olej 2%, mrkva 1%, ľanové semienko 1%, cícer 1%, hydrolyzované škrupiny kôrovcov (zdroj glukosamínu) 0,026%, extrakt z chrupaviek (zdroj chondroitínu) 0,016%, pivovarské kvasnice (zdroj mannán-oligosacharidov) 0,015%, koreň z čakanky (zdroj frukto-oligosacharidov) 0,01%, juka schidigera 0,01%, morská riasa 0,01%, psyllium 0,01%, tymián 0,01%, rozmarín 0,01%, oregano 0,01%, brusnice 0,0008%, čučoriedky 0,0008%, maliny 0,0008%
Analytické zložky: proteín 30%, tuk 20%, vlhkosť 10%, popol 8%, vláknina 3,2%, vápnik 1,6%, fosfor 1,5%
Nutričné zložky: vitamín A 20.000mj, vitamín D
3 1.500mj, vitamín E (alfatokoferol) 400mg, zinok (vrátane organickej zložky) 85mg, železo 70mg, mangán 35mg, jód 0,65mg, meď 15mg, selén (vrátane organickej zložky) 0,25mg