Nízky obsah tuku a cholesterolu, ale vysoký obsah bielkovín, pštrosie mäso je vynikajúcim zdrojom energie a aminokyselín pre každého spoločníka. Pštrosie mäso sa často označuje ako zdravšie červené mäso a spolu s jahňacím mäsom zaručuje vynikajúcu chuť.
Pštros a jahňacie sú navyše považované za hypoalergénne zdroje bielkovín, takže znižujú riziká potravinových alergií a kožných reakcií ako je svrbenie a ekzémy.
Zloženie: čerstvý vykostený pštros 26%, sušené jahňacie 20%, sušená morka 20%, kurací tuk (konzervovaný tokoferolami) 9%, tekvica, cícer, hrach, kuracia pečeň 3%, lososový olej 2%, jablká, mrkva, ľanové semienko, hydrolyzované škrupiny z kôrovcov (zdroj glukozamínu) 0,026%, extrakt chrupavky (zdroj chondroitínu) 0,016%, pivovarské kvasnice (zdroj mannán-oligosacharidov) 0,015%, koreň čakanky (zdroj frukto-oligosacharidov) 0,01%, yucca schidigera 0,01%, morské riasy 0,01%, psyllium 0,01%, tymian 0,01%, rozmarín 0,01%, oregano 0,01%, brusnice 0,0008%, čučoriedky 0,0008%, rakytník 0,0008%, koreň zázvoru 0,0008%, šalvia 0,0008%
Analytické zložky: dusíkaté látky 30%, obsah tuku 17%, vlhkosť 10%, popol 8,2%, vláknina 3,5%, vápnik 1,6%, fosfor 1,3%, omega-3 0,6%, omega-6 1,8%, EPA (20:5 n-3) 0,08%, DHA (22:6 n-3) 0,1%
Nutričné aditíva v 1kg: vitamín A 20.000IU, vitamín D3 1.500IU, vitamín E (α-tokoferol) 400mg, zinok 85mg, železo 70 mg, mangán 35mg, jód 0,65mg, meď 15mg, selén 0,2mg
Metabolizovateľná energie: 3.770kcal/kg