Krmivo lisované za studena. Aký je rozdiel medzi "lisovaním za studena" a "bežným" spracovaním krmiva pre psov? Oproti konvekčnému výrobnému procesu extrúzie pri 120°C sa pri metóde lisovania za studena suroviny spracúvajú iba pri teplote 72°C.Vďaka tomu zložky ako sú vitamíny, esenciálne mastné kyseliny, rastlinné a živočíšne zložky mäsa a príchute potom obsahujú ich prirodzené chute vo väčšej miere.
Zloženie: mäso 23% (bravčové, hovädzie, kuracie) sušené, kurací tuk, rastlinné vlákna (prírodného pôvodu), mlieko v prášku, lososový olej, mannanoligosacharidy (prírodného pôvodu), inulín (ovocné oligosacharidy prírodného pôvodu), ľanový olej
Deklarované akostné znaky v kg: dusíkaté látky 28%, hrubý tuk 16%, vláknina 2,5%, popol 6%, vápnik 1,4%, fosfor 0,9%, selén 0,5mg, omega-3 0,3%, omega-6 3%
Nutričné prísady v kg: vitamín A 18.000mj, vitamín D3 1.800mj, vitamín E 200mg, vitamín B1 15mg, vitamín B2 20mg, vitamín B6 20mg, vitamín B12 210mcg, vitamín C 100mg
Technologické prísady: antioxidanty (vitamín E: tokoferolové extrakty prírodného pôvodu)
Metabolická energia: 3.745 kcal/kg